sâmbătă, 25 mai 2013


Trei cărți, ... trei autori, .... aceași istorie care deranjează: Istoria Românilor !


În anul 1935, istoricul Constantin C.Giurescu avea să editeze la îndemnul lui Alexandru Rosetti, lucrarea „Istoria Românilor”. Cartea avea să fie realizată, din punct de vedere financiar cu sprijinul Fundațiilor Regale, al cărui conducator era Alexandru Rosetti.
În anul 1938, lucrarea avea să ajungă la a cincea ediție. În prezent nu se mai știe exact la ce editie este, fiind publicată foarte des, chiar dacă informația ei este depășita prin prisma descoperirilor arheologice și documentare făcute în ultimii 78 de ani.
De la Constantin C.Giurescu, până în prezent nici un istoric nu a incercat să facă o reevaluare și o rescriere a istoriei neamului românesc.
În anii 2012 si 2013, însă, trei cercetători în ale istorie, independent unul față de celălalt (de fapt nici nu se cunoșteau) din trei colturi ale țării aveau să dea la tipar trei lucrari de excepție.
Aferent la sprijinul acordat de oficialitățile timpului pentru conceperea și editarea lucrării „Istoria Românilor” , vom face precizarea că cei trei autori, al caror lucrari le vom enumara, și-au finanțat din resurse proprii editarea lucrării, fără nici un ajutor al vreunei instituții de stat din prezent !

Dar să vedem lucrările:
Adevăruri Ascunse
Autor: CONSTANTIN OLARIU ARIMIN
Volume: 2
Nr.pagini: 1190
Alte informatii: http://www.ariminia.ro/



Pământul care ne-a zămislit destinul ne-a oferit atâtea dovezi ale statorniciei noastre pe aceste meleaguri, încât numai răuvoitorii pot sustine că ne-au adus aici vânturile, valurile. Noi am fost aici din timpurile fără început iar probele arheologice dovedesc fără putință de tăgadă că pe toriștea noastră omul a început să-și confecționeze unelte în urmă cu 70 (șapte zeci) de milenii !!!
Getți nu sunt urmașii năvălitorilor indo-europeni cum ne zumzăie frumos la ureche mulți dascăli ai neamului nostru.”

Regii dacilor și războaiele cu romanii
Autor: DAN OLTEAN
Volume: 1
Nr.pagini: 990
Alte informatii: http://danoltean.ro/ ; e-mail:contact@daoltean.ro


Împăratul Hadrian a dorit să retragă trupele romane din Dacia și să restaureze regatul dacic... Urmașii regelui Decebal aflați la Roma și în alte părți ale imperiului s-au dovedit atât de pricepuți în administrație și în conducerea războaielor încât unul din aceștia, Regalianus, strănepotul lui Decebal, va fi proclamat de populația provinciei Moesia împărat. Este primul caz în care strănepotul unui rege adversar de temut al romanilor va ajunge să conducă statul care i-a ucis străbunii !!!”



Istorie Furată.Cronică Românească de Istorie Veche
Autor: CORNEL BÎRSAN
Volume: 1
Nr.pagini: 958 + anexe
Alte informatii: http://istorie-furata.blogspot.ro/ ; e-mail:cornel_birsan@yahoo.com

     „Se simte însă și la Constantin C.Giurescu incertitudinea existenței fenomenului romanizării forțate a dacilor și o încercare de a lămuri acestă problemă enigmatică, asemeni lui Nicolae Iorga, care la un moment dat făcea afirmația că nu crede în utopia romanizării: ’’Nu mai credem în romanizările minunate, prin legionari de şaizeci de ani căsătoriţi cu femei barbare- care, cu tenacitatea conservativă a femeilor, mai curând ele i-ar fi putut deznaţionaliza – cu alergarea, pe alocuri, în Transvaalul – Daciei şi îmbulzirea atâtor căutători de aur şi nestatornici vânători de noroc uşor, care, nicăieri şi în nici o vreme, n-au obicei să se aşeze şi să întemeieze. Nu credem în minunile făcute abia în decurs de un veac şi jumătate cu asemenea oameni şi în asemenea situaţii (. . .).’’
De altfel într-un mod mai impudic, Constantin Daicoviciu, avea să scrie foarte convins că: “Românii nu-și au originea în culcusul amoros a lui Traian, cu o femeie dacică de moravuri îndoielnice. “ (?!).”

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Interesant este faptul că istoricul Constantin C.Giurescu, nu numai că a fost sprijinit de oficialitățile timpului pentru scrierea și editarea cartii, ci si mediatizat sistematic.
Spre diferență cei trei autori pomeniți mai sus se confrunta uneori și cu refuzul librăriilor să distribuie cartea pe motiv, că, lucrările de istorie nu au trecere (?!), sau de solicitari de discounturi foarte mari; mass-media și internetul îi ignora cu desăvârșire, promovându-se in schimb, în exces politica murdară cea de toate zilele, iar la urechea istoriciilor nostri numele celor trei autori încă nu a ajuns.

Doar prin promovarea voastră vom putea să aducem în fața publicului larg adevărata istorie a neamului, nu cea inoculată de wikipedisti, prin texte care abunda de falsuri, minciuni și erori regretabile.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>












2 comentarii:

  1. Foarte frumos. Ma bucur ca a aparut acest blog. Succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am cumpărat și citit carte dlui Constantin Olariu Arimin, Adevăruri ascunse. Am rămas profund dezamăgit de ceea ce am învățat dar și de ceea ce se învață despre istoria noastră milenară...Mă întreb și eu în calitate doar de cititor; cum de se poate așa ceva? Ce se întâmplă ci măriții noștri academicieni (care au ajuns din păcate, în majoritatea lor politicieni - ce ne mint cu nerușinare!). Recomand cartea tuturor celor dornici de o gură de aer proaspăt întru liniștirea sufletului de urmași ai tracilor/dacilor/românilor... Felicitări autorilor și sănătate. Doamne Ajută!

    RăspundețiȘtergere